RINGSTED MOTIONSKLUB

Avnstrup/Skjoldnæsholm-løbet d. 01-05-08: 3,5-, 7- & 14 km

 

 

Relativ – højdeprofil: 7 km rute – 14 km = 2 omgange

 

 

 

Søren 01:16:02 – deltog for 1. gang

 

 

Ken 01:08:34 – deltog for 1. gang

 

 

Tid:

 

7 km

 

14 km

 

 

Søren Nielsen

00:37:59

01:16:02

 

 

 

 

Det var første gang jeg stillede op til dette løb. Jeg har tidligere løbet Skovløberen 21,1 km i dette område så jeg kendte terrænet godt. Det er et meget bakket område, men heldigvis gode skovstier.

 

Jeg havde ikke de store forventninger til tiden. Dette var mit andet løb siden jeg fik første attak i udviklingen af sclerose (sommer 2007), desuden havde jeg i ugen forinden fået et hold i ryggen, hvilket betød at jeg måtte melde fra til BT´s ½ maraton d. 29-04-2008. Ligeledes har vores datters (8 år) tilbagefald i sin alvorlige kræftsygdom ikke været en motiverende faktor til løb. Selvom det har været svært at finde motivation til at løbe har jeg alligevel valgt at tage løbe skoende på og har bl.a. på den måde fundet en metode til at imødekomme en del af den modgang vi gennemgår.

 

Et af mine løbe mål heri foråret har derfor bl.a. været Avnstrup/Skjoldnæsholm-løbet 14 km ruten.

 

Vejret var rimeligt – ca. 15 grader med en let vind. Desværre blev det et kraftigt regnvejr på de sidste 2 km

 

Jeg havde besluttet hjemmefra at jeg ville løbe i et stille og roligt tempo pga. af min rygskade og ville jeg få problemer ville jeg udgå efter 7 km.  Det gik heldigvis godt og jeg sluttede i en god rytme uden egentlig at være træt.

 

Det var dejligt at komme ud at deltage i et løb igen. Det er et fint arrangeret løb af Ringsted Motionsklub – hvor der er flere mulige distancer. Der gennemførte 156 løbere på de forskellige distancer, men jeg tror at dette løb vil få løbende tilgang de kommende år – idet omgivelserne og arrangementet henvender sig til løbere på alle niveauer.