Beskrivelse: malogo2 Søndag 06-11-2011

Motionsklubben Amager arrangerer Lufthavnen Rundt – Strandvejsløbet: Halvmaraton og 10 kilometer. Åbent løb for alle.

Relativ højdeprofi

Beskrivelse: C:\Users\Caddie\Pictures\luft02.jpgAnnemette venter på mig (blå jakke til højre)

Beskrivelse: http://www.motionsklubbenamager.dk/wp-content/uploads/2009/05/Halvmaraton_Lufthavn.jpg

Rute

Tid:

10 km

15 km

20 km

21 km

Søren Nielsen

00:53:15

01:21:32

01:50:39

01:56:54

    

Motionsklubben Amager arrangerer løbet 'Lufthavnen Rundt', et halvmarathon med start og mål ved Kastrup Havn. Ruten går først rundt en tur på Strandparken, og så ellers mod uret rundt om Københavns Lufthavn. Ruten er ganske flad, der er kun små stigninger ved tunnellen på Englandsvej og ved gangtunnellen under og broen over Øresunds-motorvejen.

Løbet var mit 20 halvmarathon. Jeg var ikke helt frisk, da jeg havde lettere ondt i min mave. Derfor overvejere jeg også ikke at løbe. Jeg startede langsomt op og det viste sig hurtigt at det ikke var min dag. Jeg håbede at jeg kunne løbe på under 2 timer.

Efter de første 3 kilometer rundt ved Strandparken overvejede jeg at stoppe – de ca. 300 deltagere var allerede spredt ud  de flade stier, og jeg løb i en mindre grupper. Mine 2 løbe venner Ken og Peter var allerede udenfor synsfeltet. Jeg fulgtes med en kvindelig løber der lå i samme tempo som mig, ned mod lufthavnen, til højre langs motorvejen, og så skarpt til venstre ud af Amager landevej.


Det flade Amager og de lange lige stræk ad Amager Landevej, Tømmerupvej og Englandsvej passede mig fint.

Første depot lå først efter ca. 8 km, jeg havde en vandflaske med da der kun var 2 depoter på ruten

Omkring tunnelen på Englandsvej var vi halvvejs. Jeg fulgtes stadigvæk med den kvindelige løber. Lidt efter 13 km kunne jeg så småt mærke min gamle ”rygskade” og jeg viste at det ville give problemer senere. Mine mave smerter, var minimeret, men jeg kunne ikke øge kadencen pga. smerterne fra ryggen træk ned i venstre baglår.


Omkring de 15 km er fysikken klar til at øge hastigheden, men jeg kunne fortsat ikke træde igennem på pga. smerter i ryg og ben. På Kystvejen bliver jeg overhalet af flere og min kvindelige ”makker” løber fra mig .

Resten af turen mod mål gik i et roligt tempo, hvor jeg hele tiden kontrollerede om jeg ville komme i mål på under 2 timer. Sluttiden blev 1:56:54


Lufthavnen Rundt er et fint lille løb – en flad rute på varierede gode stier og veje, der giver mulighed for gode tider. Jeg synes at der mangler et par vanddepoter og nogle flere hjælpere ved vejkryds o.lign. (jeg så 2 løbere der løb forkert – de blev kaldt tilbage)

 

Jeg deltager meget gerne i løbet igen