Roskilde Parkstafet 2008

Løbet afvikles inde i Roskilde Folkepark på en publikumsvenlig 2,5 km rute. Hver løber skal løbe 2 omgange. Start, mål og skifteområdet er centralt beliggende ved amfiteatret.

 

 

 

Fra venstre: Bent+Ken+Søren+Mathilde+Ellen+Dorte+Stefan+Christine

 

Team Moe & Brødsgaard

Herreholdet:

Dameholdet:

 

Søren

00:25:20

Christine

00:32:41

 

Stefan

00:23:26

Dorte

00:33:03

 

Bent

00:27:28

Ellen

00:28:10

 

Ken

00:23:58

Mathilde

00:39:13

 

Højde profil – relativ højde

 

 

Vi (Herreholdet fra M&B) løb også med i Roskilde Parkstafet i 2006 og 07 – og  det er en stor fordel at kende ruten. Folkeparkens kuperede terræn er en hård rute og ikke et terræn for PR tider.

 

Tøseholdet (som de foretrækker at blive kaldt) var for første gang og kendte derfor ikke ruten på forhånd. Det afholdt dem imidlertid ikke fra at gå til opgaven med krum hals, og jeg tror, at de alle løb i bedre tider, end de på forhånd havde estimeret.

 

Herreholdet var til gengæld en ren gentagelse fra sidste år. Her løb specielt Stefan i en rigtig flot tid, som vi andre ikke kunne hamle op med.

 

Roskilde Parkstafet er et fantastisk løb – utroligt vel organiseret med elektronisk tidtagning i depechen, hvilket betød registreret individuelle tider.

 

Efter løbet nød vi indholdet af de udleverede madkurve - økologisk hele vejen igennem og ikke papvin og citronmåne som andre steder. Vejret var rimeligt – lidt blæsende og en anelse kølig, men det var alligevel en dejlig aften.

Glæde efter løbet

 

Picnic i det grønne

Klar til kaffe og kage

Nervøsitet før start