Dette løb henvender sig til løbere, der er i god form. Det er en meget bakket ½ marathon rute, som gennemløbes 2 gange for 1/1 marathon.

 

Kilde: http://www.5-taarns-marathon.dk/

Relativ – højdeprofil

 

 

 

Søren 01:56:04 – deltog for 4. gang

Behnam 01:53:14 – deltog for 2. gang

Søren 01:43:48 – deltog for 4. gang

 

 

Tid:

 

5 km

 

10 km

 

15 km

 

21,1 km

Søren Nielsen

00:26:47

00:52:53

01:21:13

01:56:04

 

 

I år var det mit 4. vinter ½ marathon i Kalundborg. Turen i år var helt speciel for mig. Det var første gang jeg stillede op til et løb efter at jeg med 99,9 pct. sikkerhed i juli 2007 fik konstateret sclerose.  Jeg havde ikke de store forventninger til sluttiden – selvom jeg har løbet en del trænings kilometer. Mine trænings pas har været uden intensitet – og jeg har primært fokuseret på kroppens signaler.

 

Løb For Håb – Løb For Livet og alle de andre gode initiativer sættes virkelig i perspektiv når man får en sygdom.

 

Vejret var perfekt i forhold til sidste års storm – ca. 5 grader med en let vind – det kan vist ikke fås bedre til løb på den årstid.

 

Ruten er meget kuperet (se højde profilen). Flere af stigningerne får en Alpe etape i Tour De France til at ligne vejbump – specielt turen op af Bøgebakken er vel det tættest man kommer bjergbestigning i Danmark.


Jeg havde besluttet hjemmefra at jeg ville over alle de stejle stigninger og på de mere ”flade” kilometer finde et passende tempo – uden at forcere. Denne plan fulgte jeg ind til drikke depotet ved 15,5 km, hvor jeg begyndte at føle at mine hænder føltes som bly og jeg havde en snurren i venstre fod. Det gjorde mig en smule nervøs – specielt fordi at jeg ikke viste hvorledes min krop ville reagere under disse krævende forhold. Jeg valgte derfor at gå fra drikke depotet til ca. 17 km, hvorefter at jeg løb til mål i en god rytme.

 

Jeg var utrolig stolt og glad da jeg kom i mål. Jeg havde den samme følelse som da jeg gennemførte mit første halvmaraton i 2004. Jeg kom i mål i sluttiden 01:56:04, hvilket jeg er yderst tilfreds med – specielt fordi jeg gik så meget. Det vigtigste for mig var dog at komme ud at deltage i et løb igen og jeg håber at kunne kigge frem på mange kommende gode løbeoplevelser

 

Det var i øvrigt helt fantastisk at se at så mange (mere end 200) løbere havde fundet vej til Kalundborg – det fortjener løbet også.

 

Løbet var igen i år fint arrangeret med gode væskedepoter (frugt, saft og energibar) og i mål fik vi den ”berømte” roulade som vil bringe mig til Kalundborg igen – måske allerede til sommer.

 

Kalundborg Vinter (½) Marathon klik her