Kalundborg (½) Vintermarathon
søndag den 14. januar kl. 10.00

Dette løb henvender sig til løbere, der er i god form. Det er en meget bakket ½ marathon rute, som gennemløbes 2 gange for 1/1 marathon.

 

 

Kilde: Tor Rønnow -http://www.temperance.dk/blog/

Relativ – højdeprofil

 

 

Før start

Umiddelbart efter mål

Ken Sørstrup – Min kollega som også deltog for 3. gang i år

Den berømte roulade

 

 

Tid:

 

5 km

 

10 km

 

15 km

 

21,1 km

Søren Nielsen

00:26:34

00:52:48

01:24:16

01:57:38

 

 

I år var det mit 3. vinter ½ marathon i Kalundborg - det var dog mere storm ½ marathon end vinter ½ marathon. Flere steder var man ved at blæse af vejen når man løb i sidevinden. Jeg havde på forhånd opgivet en god tid da vejrmeldingen lovede storm med vindstød af orkan styrke. Til min store overraskelse var ruten tilføjet et par ekstra stejle stigninger i starten hvilket også var en udfordrende oplevelse.


Det var ikke specielt koldt selvom det blæste - omkring 7
°C. Ruten er meget kuperet hele vejen (se højde profilen). Mit udgangstempo var rimeligt, men da vi ved 12 km (Kallerup) får rigtig modvind går jeg næsten i stå. Det blæste så meget at det var umuligt at løbe - flere steder gik man helt i stå og fra 12 til 15 km var det mest gå tempo. Jeg tabte meget tid fra Kallerup til Nostrup. De sidste 6 - 7 km var der heldigvis medvind, men jeg fandt aldrig rigtig rytmen igen. Min tid blev heller ikke noget at prale af 01:57:38 - det var simpelthen for hårdt.

Til trods for dette er det jo et smukt løb – og da jeg kom i mål var det jo skønt at have gennemført.

I år fik jeg bekræftet mit slogan på at jeg er "Bedst i medvind og nedad bakke" - modvind og opad bakke passer bare ikke til mine ca. 93 kg.


Løbet var igen i år fint arrangeret med gode væskedepoter (frugt, saft og energibar) og i mål fik vi den ”berømte” roulade som vil bringe mig til Kalundborg igen næste år 

 

PS: Jeg vandt igen i år en fin lodtræknings præmie.

 

Kalundborg Vinter (½) Marathon klik her