Søndag 24-09-2006

Den Grønne Halvmaraton : Løbene afvikles forår og efterår

 

Du kan vælge mellem tre distancer: 5 km, 10 km eller ½-marathon. Alle ruter starter og slutter ved Rundforbi Stadion og krydser skønne, grønne områder.

 

Relativ højdeprofil

Foto:www.snik.dk

 

 

Tid:

5 km

10 km

20 km

21 km

Søren Nielsen

00:23:46

00:48:33

01:40:23

01:46:11

Det blev en solrig dag på Rundforbi - dog med en smule vind. Det var første gang jeg stillede op til det klassiske løb DEN GRØNNE ½ MARATHON. Jeg kendte ikke ruten – men havde på fornemmelsen at det var en hurtig rute.  Den var lidt mere bakket end jeg havde håbet – bakkerne passer ikke min store krop på 1.92 cm særligt godt. Det betød at mit forholdsvise høje udlægs tempo gjorde mig mør ved ca. 15 km.  

 

Heldigvis løb jeg ikke efter en god tid – for egentlig stillede jeg kun op forbi en kollega havde spurgt om jeg ville med. Højdepunktet for efteråret var den flade  Powerade ½ marathon ugen efter. Tiden på 1:46:11 var heller ikke tilfredsstillende, men på et træningsløb hjemme havde tiden været fantastisk. Til gengæld fik jeg god formiddag i den grønne natur i Nærum. Løbet var godt arrangeret med de nødvendige væskedepoter og humøret var højt blandt deltagerne og publikum. Rutens hårdhed er absolut heller ikke skrammende, men det er som bekendt en fordel at kende terrænet.  Det er ikke sidste gang jeg deltager på Grisestien.